top of page
Buscar

Secció de TALLERS: SORTIDA ANUAL


Només cal veure la cara de felicitat de tots els membres de Tallers que van anar a la sortida per suposar que s'ho van pasar molt bé.


L'equip de directores i directors ens ho expliquen:


"El cap de setmana del 17 i 18 de febrer la secció de Tallers de Teatre hem anat d'excursió a Torrelles de Llobregat. Vam marxar dissabte al matí i vam tornar diumenge.


Al llarg d'aquests dos dies hem pogut gaudir d'un espai de cohesió entre infants, joves i directores.


El centre d'interès que ha guiat tot el cap de setmana ha estat una visita per tots els tipus de teatre de la història.


Hem conegut el teatre i l'art de l'antiga Grècia, de l'edat medieval i els trobadors, del renaixement, el teatre de l'absurd del segle XX i l'art dels musicals.


A més a més, hem compartit estones de grup per cada taller on infants i joves amb les seves directores han començat a treballar l'obra de la jornada, han fet activitats de reflexió i han jugat aprofitant l'immens espai a l'aire lliure de què disposa la casa de colònies Can Mas.


Les directores també hem comprovat que com a equip treballem molt bé, la qual cosa s'ha fet palesa en el resultat del cap de setmana. La convivència ens ha ajudat a conèixer-nos una mica millor i a enfortir la nostra relació.


En general, hem estat molt contentes de veure l'avinentesa entre tots els infants i joves que conformen la nostra secció i el bon ambient del qual hem gaudit aquest cap de setmana."


Realment, no es pot demanar més.



TALLER 1




TALLER 2




TALLER 3




TALLER 4




TALLER 5


ENHORABONA PER LA SORTIDA I PER LA BONA FEINA QUE FEU CADA SETMANA!


ENDAVANT!

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page