top of page
Buscar

PER MOLTS ANYS!


Un brindis per una excel·lent trajectòria artística i per una jornada festiva divertida i entranyable!


La cita arrencava a les 12h del migdia del DISSABTE 28 DE SETEMBRE. Una estoneta abans, arribaven les primeres convidades, les quals eren rebudes per cantaires actuals del cor i es culminava un procés de preparació de la diada que havia començat al gener d'aquest any 2024.


Retrobaments, rialles, abraçades i confidències a dojo s'anaven succeint sense parar mentre algunes entraven al Cercle i contemplaven l'exposició.


Quan van arribar totes les cantaires i excantaires convocades per l'ocasió - amb la participació d'alguns homes que havien col·laborat en alguns muntatges -, van interpretar un "medley" amb els millors "hits" d'aquests 25 anys.




Les va dirigir el DANI GIRÓ, amb qui han començat a treballar recentment i enfilen un projecte nou per aquest curs.


En acabar aquest petit concert, tots vam entrar al Cercle a visitar l'exposició de fotografies, records i missatges dels 25 anys del Cor.



Cap a les 14h es va muntar una gran taulada per unes 65 persones que el Cor havia convidat al seu dinar d'aniversari: cantaires, excantaires i col·laboradores.



El XAVI SEGÚ - encara com a president del Cercle - també estava convidat i va voler acompanyar les noies del Cor en una festa tan assenyalada i important per a elles.







Les mateixes cantaires van servir el dinar i, després dels parlaments i la foto de família, tothom va col·laborar a recollir-ho tot.



Com no podia ser d'altra manera, les cantaires havien demanat al TOMÀS - fundador del Cor - que els dediqués unes paraules a l'hora de les postres, petició que ell va acollir amb molta il·lusió.



Després d'una llarga i agradable sobretaula, vam fer via cap a l'Espai Jove "La Fontana" on ens esperava aquesta decoració



Els familiars, amics, sòcies i socis, simpatitzants i seguidors del Cor van acudir a la cita a partir de les 17h i les cantaires i excantaires van tornar a interpretar el "medley" de les seves cançons preferides.


(INSERIR VÍDEO "MEDLEY")



Les cantaires van agrair amb un ram de flors a l'ALBA MAS i a la SARA CALVERAS tota la feinada que han tingut durant aquests mesos per organitzar aquesta gran festa d'aniversari.



I va començar el GRAN BINGO MUSICAL presentat pel DANI INVERNÓN i el RAFEL GRÀCIA qui també els va ajudar a muntar-lo.


Eren 90 cançons del repertori del Cor, la majoria en versió original i algunes tal com les coneixem en la versió que elles canten.


Veiem un dels cartrons, un CD del cor i la barra de bar atesa per les mateixes cantaires.














Aquest és l'ambient que es respirava durant l'estona del Bingo. Calculem que hi va arribar a haver unes 150 persones.


En un costat de la sala, a la cortineta daurada, hi havia un servei de fotogafies instantànies que ens anàvem fent quan volíem i ens les emportàvem de record. Un detall molt simpàtic.


En acabar el Bingo Musical, un DJ va punxar música fins a les 12h de la nit, moment de finalitzar la festa.


Amb els convidats fora, les cantaires es van quedar a recollir, tot assaborint l'èxit de la celebració i pensant en projectes de futur.



I acabem amb les cantaires actuals i el seu nou director. Els agraïm tantes i tantes hores de bona música que ens han regalat i els demanem que continuïn cantant i ballant amb el mateix entusiasme.


Un regal final! Us fem arribar el vídeo-resum dels 25 anys de CANTABILE realitzat per la TXELL BOU. Gaudiu-lo!






ENHORABONA I PER MOLTS ANYS MÉS!







Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page